IMG_8284.JPG
18509251866_fde028d411_o.jpg
IMG_8284.JPG

Smarthip


SCROLL DOWN

Smarthip


Tietoa projektista

Smarthip, työnimellä INDE, on käyttäjäystävällinen älykäs lonkkamurtumilta suojaava lonkkasuoja, jonka käyttäjälähtöisyys ja design ovat herättäneet kansainvälistäkin kiinnostusta.

Projekti on lähtenyt liikkeelle Aalto-yliopiston tuotekehityskurssilta vuonna 2014, mutta tälla hetkellä teemme tuotekehitystyötä Aalto-yliopiston ulkopuolella. Olimme kesällä 2015 Start-up Sauna -hautomossa mukana. Lähtöajatuksemme on tehdä vanhuksille tukiväline, joka tuntuu mukavalta ja näyttää hyvältä, mikä on alalle täysin uusi ajatus: perinteiset vanhusten tukivälineet ovat potilastuotteita, joissa on keskitytty pohtimaan käyttöä sairaalahenkilökunnan kannalta, sen sijaan että käyttäjän itsensä.

Tuotteessa perinteisten pehmustettujen housujen tai vöiden sijaan käyttäjän omiin vaatteisiin kiinnitettävässä tuessa on huomaamattomat ilmatyynyt, jotka täyttyvät ja suojaavat lonkkaluita, kun käyttäjä kaatuu. Toimiakseen vyömäisessä kankaisessa tuotteessa on pieni hiilidioksidikapseli, joka laukeaa automaattisesti kaatuessa ja joka täyttää ohuet ilmatyynyt. Tätä varten tuotteeseen on upotettu elektroniikkaa ja mekatroniikkaa.

Prototype testing in 2015.

Prototyyppi testauksessa keväällä 2015.

18509251866_fde028d411_o.jpg

tilaa uutiskirje


tilaa uutiskirje


Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko pysyä ajantasalla projektin etenemisestä? Tilaa uutiskirjeemme; se ei sido sinua mihinkään.

Voit lähettää sähköpostiosoitteesi meille alla olevalla liittymislomakkeella. Jokaisessa viestissä on ohjeet listalta poistumisesta. Voitte myös olla yhteydessä meihin suoraan.

Postituslistalla olevista henkilöistä on järjestelmän ylläpitäjän tiedossa vain sähköpostiosoite.

Yhteystiedot


Yhteystiedot


Smarthip -tiimi koostuu tällä hetkellä viidestä jäsenestä. Osoite info@smarthip.io tavoittaa tällä hetkellä kaikki tiimiläiset.